“Jah@t, Kej@m & Pendend@m”- Baginda Buka MuIut & Nafi WajahBayi Rihana Oksana Mirip Dirinya

Sebuah laman berita antarabangsa Mail Online baru-baru ini berjaya menghubungi wakil istana dari Kelantan bagi mendapatkan Iaporan eksklusif dari Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V.

Dalam artikel itu, baginda telah menjawab dakw@an ratu cantik Rusia, Rihana Oksana Petra yang baru-baru ini mendedahkan gambar cahaya matanya yang berusia 5 bulan yang dikatakan mirip wajah baginda.

Menurut Iaporan dari MailOnline, baginda percaya gambarbayi yang dipamerkan secara eksklusif itu boleh menjadi ‘anak lelaki dari mana-mana lelaki Asia’, kata sumber dari wakil Istana.

Sebelum ini, Sinar Harian meIaporkan,  Istana Kelantan melalui kenyataan rasmi meminta orang ramai tidak mempercayai pelbagai kisah baginda termasuk pengumuman anak sebagai bakal Putera Mahkota Kelantan yang diseb@r melalui media sosiaI itu.

Hal ini bermula selepas Rihana,  menerusi Instagramnya meyakini bahawabayi lelaki tersebut itu mempunyai dar@h diraja.

Dalam masa yang sama, dia telah menawarkan ujian DNA untuk membuktikan bapa kandungbayi tersebut  dan mahu bawa hal ini ke muka pengadilan di Moscow untuk mengisytiharkan baginda sebagai bapa.

Rihana menegaskan Leon merupakan anak hasil perkahwinan mereka dan mend@kwa wajah anaknya seiras Sultan Muhammad V.

Baginda MenyesaI Berkahwin Dengan Rihana

Menurut dari sumber wakil istanabaginda meluahkan rasa menyesaI berkahwin dengan bekas ratu cantik itu, dan memberitahu bahawa ia adalah “kesiIapan terbesar” dalam hidupnya.

Sebelum ini Rihana pernah berkongsi cerita dengan mend@kwa bahawabayi tersebut diusahakan semasa mereka bercuti di Australia selepas bernikah pada bulan Jun 2018, dan suaminya  gembira apabila dia mengetahui mengenai kehamiIannya. Namun dakw@an ini sangat mengarut dan wakil Istana telah menaf1kan sekeras-kerasnya.

Rihana Tidak Bermaru@h

Baginda berkata, bekas isterinya Rihana dianggap ‘tidak bermaru@h’ selepas muncul rakaman video enam tahun yang lalu ‘mengadakan hubvngan s3ks di kolam renang di dalam sebuah rancangan realiti TV di mana seluruh dunia telah melihat’, kata wakil Istana yang secara peribadi mewakili suara untuk baginda sejak MailOnlinemenerbitkan artikel bersama gambarbayi pada hari Jumaat lalu.
Bekas Miss Moscow 2015 Oksana Voevodina di dakwa tak segan bermesra di kolam renang

“Baginda tidak tahu apa perancangan Rihana seterusnya dan baginda benar-benar seperti ditik@m dari belakang,”kata sumber dari istana.

Rihana Digambarkan Sebagai Seorang Yang Jah@t & Pendend@m

“Baginda menyebut bahawa dia tidak pernah bertemu wanita begitu ‘jah@t dan pendend@m’ seperti Rihana. 

Sebelum ini, Rihana pernah berboh0ng kepada baginda mengenai resepsi perkahwinan yang sepatutnya ia diadakan secara kecil-kecilan bersama keluarga. Namun sebaliknya berlaku, majlis tersebut seolah-olah seperti acara hiburan besar ‘- kata wakil istana.

‘Pernikahan ini adalah kesiIapan besar dalam kehidupan peribadi baginda yang seharusnya tidak pernah terjadi tetapi dia mengatakan ini adalah pelajaran yang ia pelajari,’ kata wakil istana.

‘Kita semua manusia dan hanya Allah yang sempurna.’

‘Baginda berkata dia sudah meneruskan dengan kehidupan barunya dan dia sepatutnya berhenti membod0hi dirinya sendiri dan berharap Rihana mendapat suami baru pada masa akan datang.’

‘Baginda berkata berkahwin dengannya adalah kesiIapan terbesar yang pernah dibuatnya kerana Rihana telah membuat masaIah besar dalam kehidupan peribadi nya dengan tidak menghormati privasi dan kehendaknya.”

‘Kini baginda  mahu memberi tumpuan kepadarakyat dan membantu orang di negerinya untuk meneruskan warisan ayahnya dan mewujudkan keluarga bahagia sendiri,‘ kata sumber itu.

Kisah rumah tangga pasangan diraja ini mencvri perhatian rakyat Malaysia apabila baginda  diIaporkan sudah bercer@i dengan wanita warga Rusia itu.

Memetik sumber, New Straits Times mengesahkan pencer@ian itu dimuktamadkan pada 1 Julai lalu, susulan pemfailan cer@i di Mahk@mah Syariah Singapura pada 22 Julai.

Sumber : Murai.my/Dedah.site