Siti Nurhaliza Wanita Paling Diminati Di Malaysia 2019

Bercakap mengenai penyanyi kesayangan ramai, Dato Seri Siti Nurhaliza boleh dikatakan ada sahaja yang dilakukan oleh figura ini menjadi ikutan para peminat.

Wanita Paling Diminati Di Malaysia 2019

Baik sebelum dan selepas berkahwin apatah lagi menjadi ibu kepada Siti Aafiyah, penyanyi ini sememangnya contoh ikon yang terbaik. Menerusi laman Twitter, baru-baru ini peminat sibuk memperkatakan mengenai carta individu yang paling diminati di Malaysia.

Informasi yang diperolehi dari YouGov itu telah mengenalpasti senarai individu yang paling diminati mengikut jantina dan juga negara. Daripada senarai itu, Tun Dr Mahathir telah menduduki tangga teratas bagi kategori Lelaki Paling Diminati manakala bagi kategori Wanita ianya telah disandang oleh pelantun Anta Permana ini.

Peratusan Lebih Tinggi Dari Tun Mahathir 

Mendapat keputusan sebanyak 20.01%, Siti bukan sahaja ‘mengalahkan’ beberapa nama besar dalam industri seperti Tun Dr Siti Hasmah dan juga penyanyi antarabangsa terkenal, Taylor Swift malah turut mendapat peratusan yang lebih tinggi daripada Tun Mahathir.

Dibanjiri dengan ucapan tahniah daripada peminat, Siti mengucapkan rasa syukur diatas pengiktirafan tersebut yang dititipkannya menerusi laman Twitter. Siti Nurhaliza sememangnya kesayangan ramai!

 

Sumber: hangat